Takaisin Täytä työnhakulomake

Kenttäasentaja suorarekrytointi Vantaa, Tuupakka

Kiinnostaako työskentely asennus- ja huoltotehtävien parissa? Jatka lukemista!

Haemme kenttäasentajaa suorarekrytointina asiakasyrityksellemme.

Työtehtävistä:
Kenttäasentajana työtehtäviisi mahtuu koneiden kuten esimerkiksi maanrakennuskoneiden ja trukkikaluston korjaustyötä sekä koneiden kunnostustyötä. Työpäiväsi koostuvat sekä etukäteen suunnitelluista vuosihuolloista että asiakkaiden koneiden erilaisten vikojen ratkaisemisesta. Tukenasi on hyvin varusteltu huoltoauto ja uudenaikaiset työvälineet. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa osaava henkilöstö sekä ammattitaitoiset työkaverit. Kaikkea sinun ei tarvitse osata, sillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Kenttäasentajana pääset osallistumaan monipuolisesti huoltotehtäviin niin kentällä eri asiakkaiden luona kuin yrityksen huoltohallilla Vantaan Tuupakassa. Töitä tehdään arkisin klo 8 - 16 joustavasti.

Asiakasyrityksemme on erilaisten koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluun erikoistunut yritys, jolla on jo useamman vuosikymmenen kokemus alalta. Tässä työpaikassa sinulla on mahdollisuus menestyä ja edetä urallasi oman motivaatiosi sekä kykyjesi mukaisesti. Lisäksi saat osaamistasi vastaavan palkan ja käyttöösi saat myös lounas- ja virike-edun sekä laajan työterveyshuollon.

Oletko harkinnut tällaista työtehtävää? Kysy lisää, löytäisimmekö yhdessä sinulle sopivan työn:
050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Olemme parhaiten edustettuna palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy