Takaisin Täytä työnhakulomake

Kasvisten käsittelijä Espoo, Mankkaa

Oletko kiinnostunut elintarvikealan monipuolisista työtehtävistä elintarvikkeiden parissa ja etsit joustavaa keikkaluontoista työtä? Tämä voisi sopia juuri sinulle!

Kuvaus:
Haemme asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijää kasvisten ja hedelmien käsittely- ja pakkaustehtäviin. Asiakasyrityksellämme on tuotantolaitos hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoossa. Tuotantolaitos muuttaa Vantaalle uusiin entistä suurempiin tiloihin ensi vuoden alkupuolella.

Työtehtävästä:
Elintarviketyöntekijän tehtäviin kuuluu hedelmä- ja salaattisekoitusten valmistelu, kuten tuotteiden pilkkominen ja pakkaaminen. Pääset tarvittaessa osallistumaan myös muihin tuotannon avustaviin tehtäviin. Työ on joustavaa ja keikkaluontoista, mutta on sinulla myös mahdollisuus saada säännöllisempiä työvuoroja. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, joiden alkamisajankohdat painottuvat aamulle tai iltapäivälle. Tämä sopii siis erinomaisesti mm. opiskelijalle tai muuten lisätyötä etsivälle.

Työssäsi tarvitset:
Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sen sijaan toivomme sinulta ripeää työotetta, tarkkuutta sekä hygieniapassia. Työssä pärjää sekä suomen että englannin kielen taidolla.

Kiinnostuitko tai heräsikö kysymyksiä? Soita, niin kerromme mielellämme lisää tehtävästä: 09 4542 7744.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Löydät sivuiltamme myös muut kiinnostavat työkohteemme!

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla sekä julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry Oy -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy