Takaisin Täytä työnhakulomake

Kasvisten käsittelijä Espoo, Mankkaa, keikkatyö

Haluatko työskennellä monipuolisissa työtehtävissä elintarvikkeiden parissa?

Etsimme asiakkaallemme kasvisten ja hedelmien käsittelijää elintarviketuotteiden valmistus- ja pakkaustehtäviin.  Työkohde on uudenaikainen tuotantolaitos Espoon Mankkaalla hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Asiakkaamme valmistaa muun muassa salaatteja suurtalouksien ja vähittäiskauppojen tarpeisiin.

Kasvisten käsittelijän työtehtäviin kuuluu hedelmien ja vihannesten käsittelyä, kuten pilkkomista ja pakkaamista modernilla tuotantolinjastolla.

Työ on joustavaa ja keikkaluontoista. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, joiden alkamisajankohdat ovat joko aamulla tai iltapäivällä. Työntekijällä on myös mahdollisuus saada vaihtelevia vuoroja säännöllisesti. Työ siis sopii erinomaisesti mm. opiskelijalle tai muuten lisätyötä etsivälle. Työssä pärjää myös englannin kielen taidolla. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää tehtävästä: 09 4542 7744

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Jos tämä ei vastannut etsimääsi, tutustu myös muihin avoimiin paikkoihimme!

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry Oy -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy