Takaisin Täytä työnhakulomake

Keräilijä 01230 Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme keräilijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on perheyritys, joka toimittaa laadukkaita kala- ja äyriäistuotteita HoReCa- ja kaupanalan asiakkaille koko Suomen alueella.

Yritys sijaitsee Vantaan Vaaralassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työajoista johtuen ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu kalojen keräilyä ja käsittelyä, kuten pilkkomista ja pakkaamista. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Hakijalle on eduksi aikaisempi kokemus kalan käsittelystä tai kokemus esimerkiksi keittiö-, ravintola- tai palvelutori työskentelystä. Työ sisältää paljon toistoja, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään noin 6 - 7 hengen tiimeissä, joten tiimityöskentely taidot, ripeys, tarkkuus ja hyvä suomen kielen taito ovat hakijalle tarpeen.

Lisäksi työ edellyttää hygieniapassin.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, joten hakijalta toivotaan halua sitoutua.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, maanantaista perjantaihin 03.00 ja 18.00 välillä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 09 4542 7744.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

 

Täytä työnhakulomake