Takaisin Täytä työnhakulomake

Kalankäsittelijä 01230 Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme kalankäsittelijöitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on perheyritys, joka toimittaa laadukkaita kala- ja äyriäistuotteita HoReCa- ja kaupanalan asiakkaille koko Suomen alueella. Yritys sijaitsee Vantaan Vaaralassa.

Etsimämme henkilö on tutustunut kalanfileointiin joko työn, vapaa-ajan tai koulutuksen puolesta. Veitsen käsittely sujuu tarkkuudella ja huolellisuudella kiireenkin alla. Työtä tehdään tiimeissä ja työ sisältää paljon toistoja, joten toivomme hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta rutiininomaiseen työskentelyyn sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esimerkiksi keittiö-, ravintola- tai palvelutori työskentelystä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Maanantaista perjantaihin työvuorot sijoittuvat 03.00 ja 19.00 välille, lauantaisin työvuoro on 03.00 ja 11.00 välillä.

Työssä tarvitaan hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastattelu: 09 4542 7744.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake