Takaisin Täytä työnhakulomake

Kaideasennustyöntekijä Vantaa, Petikko

Oletko kiinnostunut työskentelemään asennustehtävien parissa? Haemme nyt useampaa työntekijää metallituotteiden asennustehtäviin. Työkohteita on useita pääkaupunkiseudun alueella.

Sinun ei tarvitse olla valmis asentamisen ammattilainen, vaan sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja kehittyä metallialan osaajaksi kannustavassa työyhteisössä!

Työtehtävästä:
Työhösi kuuluu kaiteiden sekä muiden metallituotteiden asentamistehtäviä. Pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin rakenne- ja kalusteosien asennuksessa. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osaamisen karttuessa myös vaativampia. Meille asenne on aiempaa kokemusta tärkeämpää, joten työ sopii myös vähemmän työkokemusta omaavalle, jolla on kiinnostusta kehittyä ja onnistua työtehtävissään. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Jos asennustehtävät kiinnostavat, tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisen palkkauksen, monipuoliset työtehtävät, sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa, joten tässä työssä viikonloput jäävät vapaiksi omille harrastuksillesi.

Vaikuttaako kiinnostavalta? Lähetä hakemus tai soita, niin pääsemme keskustelemaan lisää 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Olemme parhaiten edustettuna teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla. Käythän katsomassa muut avoimet kohteemme, jos tämä ei ollut sopiva.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy