Takaisin Täytä työnhakulomake

Jauhemaalari Järvenpää, Jamppa

Hei maalari! Liity joukkoomme Järvenpään Jamppaan!

Työtehtävästä:
Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti jauhemaalaamista. Muita työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi maalattujen ja uunitettujen tuotteiden ripustamista ja pakkaamista. Jauhemaalausta tehdään käsityönä ruiskumaalaten.Työtehtäviisi voi kuulua myös muita vaihtelevia maalaamon työtehtäviä tarpeen mukaisesti. Tässä työssä pääset itse näkemään työsi jäljen.

Työtä tehdään arkisin yhdessä päivävuorossa yrityksen toimitiloissa Järvenpäässä. Pääset työskentelemään asiakasyrityksemme uudenaikaisessa teollisuusmalaamossa, jossa maalattavat kappaleet vaihtelevat pienistä osista erittäin suuriin. Työpäiväsi tarjoavat myös erilaisia ja vaihtelevia työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaisen työsuhteeseen osaavassa työporukassa sekä osaamisesi mukaisen palkkauksen.

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen.

Tutustu sivuillamme ollessasi myös muihin tarjolla oleviin työkohteisiimme! Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Olemme parhaiten edustettuna palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy