Takaisin Täytä työnhakulomake

Huoltoteknikko kylmälaitehuoltoon 15110 Lahti

Haemme asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa Lahteen. Yritys toimittaa, huoltaa ja asentaa laitteita päivittäistavarakaupan, HoReCa- alan sekä teollisuuden eri tarpeisiin ruoanvalmistuksesta punnitukseen ja esillepanoon.

Huoltoteknikon työtehtäviin kuuluvat suurkeittiökoneiden ja laitteiden asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Huollettavat laitteet ovat esimerkiksi erilaisia suurkeittiökoneita, kuten uuneja, kylmäkalusteita sekä elektronisia vaakoja. Huolto tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaiden omissa tiloissa, osa huolloista tehdään yrityksen huoltotiloissa.

Hakijalta toivomme sähkö- ja/tai kylmäalan koulutusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus huoltotehtävistä tai muista sähköalan töistä katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kylmälaitehuollon puolella, jolloin työssä tarvitaan alle 3- kilon kylmäasennus lupaa.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja halukkuutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset tekemään vaihtelevia huolto- ja korjaustehtäviä. Tarjoamme myös kiinteät työajat maanantaista - perjantaihin, kello 8.00 - 16.00.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: Anne Järvelä / 050 380 2656

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake