Takaisin Täytä työnhakulomake

Huoltoasentaja 00680 Helsinki

Haemme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Yritys myy viranomaiskäyttöön sekä teollisuudelle tarkoitettuja ympäristönmittaus- ja laboratoriolaitteita sekä tarjoaa laitteiden huolto- ja varaosapalvelua.

Tehtävässäsi vastaat laitteiden huollosta asiakaskohteissa ja yrityksen omissa työskentelytiloissa. Työtehtävät ovat monipuolisia aina mittalaitteiden ja mittausjärjestelmien osien vaihdoista huoltoon ja laitteiden kalibrointiin saakka. Työ pitää sisällään myös ajamista asiakaskohteisiin, joten tehtävässä tarvitaan ajokorttia, työturvallisuuskorttia ja halukkuutta liikkuvaan työhön. Kohteet sijaitsevat koko Suomessa, pääasiassa Etelä-Suomessa.
 
Toivomme sinulta sähköalan tai elektroniikka-asentajan koulutusta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus huoltotehtävistä tai muista sähköalan töistä katsotaan eduksi. Työaika on pääosin arkisin klo 8-16.
 
Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset tekemään vaihtelevia huolto- ja korjaustehtäviä.
 
Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: Anne Järvelä / 050 380 2656
 
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi
 
Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.
 
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy