Takaisin Täytä työnhakulomake

Huoltoasentaja 15110 Lahti

Haemme asiakasyrityksellemme ravintola- ja suurkeittiölaitteiden huoltoasentajaa Lahteen. Yritys toimittaa, huoltaa ja asentaa laitteita päivittäistavarakaupan, HoReCa- alan sekä teollisuuden eri tarpeisiin ruoanvalmistuksesta punnitukseen ja esillepanoon.

Huoltoasentajan työtehtäviin kuuluvat ravintola- ja suurkeittiölaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Huollettavat laitteet ovat esimerkiksi erilaisia suurkeittiökoneita, kuten uuneja, kylmäkalusteita sekä elektronisia vaakoja. Huolto tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaiden tiloissa Lahden seudulla, osa huolloista tehdään yrityksen huoltotiloissa.

Toivomme sinulta kokemusta huolto- /kunnossapitotöistä, sähköalan koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset tekemään vaihtelevia huolto- ja korjaustehtäviä. Tarjoamme myös kiinteät työajat maanantaista - perjantaihin, kello 8.00 - 16.00.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: Anne Järvelä / 050 380 2656

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme www.alrekry.fi

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake