Takaisin Täytä työnhakulomake

Metallityöntekijä / Hitsaaja pajalle Tuusula, Kellokoski

Hei! Oletko metallitöistä ja hitsauksesta kiinnostunut, liity kasvavaan joukkoomme!

Etsimme metallityöntekijää, jolla on jonkin verran hitsaustaitoa metallipajalle Kellokoskelle.

Työpäiväsi aikana enimmäkseen suoritat metallipajalla hitsausta valmistaen erilaisia metallikokoonpanoja. Hitsattavia tuotteita ovat esimerkiksi porraskaiteet, käsijohteet ja muut rautarakenteet. Työhön kuuluu myös muuta tuotteiden osien valmistelua, kuten rautaosien katkomista ja valmistelua sekä viimeistelyä. Kaikkiin työtehtäviin saat perehdytyksen.

Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 7.00 – 15.30.

Uutta työtäsi teet yrityksessä, joka suorittaa metallirakenteiden hitsaamista ja asentamista. Tämä sopii sinulle, joka olet käynyt metallialan koulutusta tai sinulla on muuta kokemusta metallityöskentelyn parista.

Voit olla uraasi aloitteleva metallityöntekijä tai jo pidemmän kokemuksen kartuttanut osaaja. Ota rohkeasti yhteyttä 050 380 2656 Anne Järvelä tai voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Parhaiten olemme edustettuina palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla. Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinunlaistasi työtä!

Alrekry
-Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy