Takaisin Täytä työnhakulomake

Hitsaaja Nurmijärvi

Hei, metallialasta ja hitsaajan töistä kiinnostunut! Olet juuri oikeassa paikassa, haemme nyt hitsaajaa Nurmijärvelle

Työpäiväsi:
Hitsaajana työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti mig/mag -hitsausta. Työnkuvaasi kuuluu myös muita metallipajan tehtäviä kuten esimerkiksi kokoonpano-, asennus-, ja kunnossapitotöitä. Töitä tehdään niin asiakasyrityksemme verstastiloissa kuin asiakkaiden luona. Työpäivät muodostuvat siis vaihtelevista työtehtävistä, ja jokainen työpäivä on erilainen.

Työt sijoittuvat arkipäiviin, ja työvuorosi voidaan sopia joko klo 7 - 15.30 tai klo 7.30 - 16.00, toiveidesi mukaisesti.

Asiakasyrityksemme on täyden palvelun konepaja, joka valmistaa ja asentaa monipuolisesti erilaisia teräs- ja rautarakenteita kuten kaiteita ja portaita. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti niin valmistus- kuin asennustehtäviinkin. Kaikkea sinun ei tarvitse osata, joten jos tehtävä kuulostaa kiinnostavalta, haethan rohkeasti!

Lisätietoja saat numerosta: 050 380 2656 / Anne Järvelä. Kuulen mielelläni sinusta, löydetään yhdessä sinun seuraava työmahdollisuutesi!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

 

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy