Takaisin Täytä työnhakulomake

Henkilönostinasentaja 01720 Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme henkilönostin- tai raskaan kaluston asentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat erilaisten henkilönostinten betonipumppuautojen ja pyörintäsäiliöautojen huollot, korjaukset ja kunnossapitotehtävät. Kunnossapitotyöt saattavat sisältää hitsausta, mittauksia ja erilaisia säätöjä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yrityksen huoltotiloissa, mutta asiakastarpeesta riippuen työ saattaa vaatia liikkumista asiakkaan luokse. Liikkuvasta työstä johtuen hakijalla tulisi olla ajokortti, mutta omaa autoa ei tässä työssä tarvita, sillä käytössä on yrityksen huoltoauto.

Hakijalta toivotaan teknistä osaamista rakennuskoneiden, hyötyajoneuvojen sekä muiden työkoneiden huolto- ja korjaustehtävissä. Hakijalla tulisi olla hyvä mekaniikan, hydrauliikan, sähkötekniikan ja laitteistoihin liittyvän tietotekniikan tuntemus. Huolto- ja korjaustyöt tehdään itsenäisesti, asennusohjeiden mukaisesti.

Työssä tarvitaan asiakaspalveluhenkistä otetta työhön, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä aitoa kiinnostusta raskaan kaluston huoltoon. Osa ohjekirjoista saattaa olla englanniksi, joten välttävä englannin kielen taito on hakijalle eduksi.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, säännölliset työajat sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi
   
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.
   
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.
   
Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake