Takaisin Täytä työnhakulomake

Elintarviketyöntekijöitä kesätöihin Nurmijärvi, Ilvesvuori

Onko kesätyö haussa? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä valmistamaan monenlaisia välimeren herkkuja ja säilykkeitä uusiin tuotantotiloihin Nurmijärvelle Ilvesvuoreen. Tuotteisiin käytetään monipuolisia vegaanisia tuotteita.

Työpäiväsi pääset viettämään välimerellisten herkkujen valmistuksessa. Elintarvikkeita kuten hillokkeita, kastikkeita ja maustettuja oliiveja sekä muita tuotteita valmistetaan erilaisin tavoin, joten työtehtäväsi tarjoavat sinulle vaihtelevuutta! Työpäivääsi mahtuu esimerkiksi ainesosien mittaamista, sekoittimien käyttöä ja keittoprosessien seurantaa sekä myös valmiiden tuotteiden pakkaamista tarpeen mukaisesti. Sinut perehdytetään työtehtäviin kesätyön alussa. Työssä tarvitaan hygieniapassia.

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa nykyaikaisissa, vastavalmistuneissa tiloissa. Aamuvuoro on 6 - 14 ja iltavuoro 10 - 18. Viikonloput jäävät siis vapaiksi omille harrastuksillesi. Töitä on tarjolla kesäkuun alusta elokuun loppuun asti.

Lisätietoja? Ota rohkeasti yhteyttä: 09 5452 7744

Voit lähettää hakemuksesi kesätyöpaikkaan sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Tämä on kesätyö, Alrekry tarjoaa töitä ympäri vuoden, joten oli tavoitteesi työllistyä nyt, kesällä tai vaikka koko vuodeksi, lähetä hakemus niin löydetään sinulle sopivaa työtä!

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy