Takaisin Täytä työnhakulomake

Elintarviketyöntekijä 02920 Espoo

Oletko etsimässä monipuolisia elintarviketöitä? Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:lle elintarviketyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Ca-Sa Välimeren Herkut Oy valmistaa välimerellisiä herkkuja suomalaisiin ruokapöytiin. Heidän tuotevalikoimiinsa kuuluu erilaisia kastikkeita, hillokkeita sekä marinoituja oliiveja, herkkusieniä ja valkosipuleita.

Elintarviketyöntekijän työtehtäviin kuuluu pääasiassa elintarviketuotteiden valmistaminen. Yritys tekee aktiivisesti tuotekehitystä, joten tuotteiden valmistaminen pysyy monipuolisena ja mielenkiintoisena. Lisäksi työntekijä pääsee osallistumaan myös muihin tuotantoketjun tehtäviin tarvittaessa.

Hakijalle on eduksi aikaisempi kokemus elintarvikealalta tai alaan soveltuva koulutus. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jo alan ammattilainen, vaan valittu työntekijä perehdytetään työhön. Tärkeintä on kiinnostus työskennellä elintarvikevalmistuksen parissa ja reipas työote.

Työ edellyttää hygieniapassia sekä suomen kielen taitoa.

Kyseessä on arkisin tapahtuva päivätyö ja työajat sijoittuvat klo 06-18 välille. Tarjoamme vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä mielenkiintoiset ja monipuoliset elintarviketuotantotyöt mukavassa työporukassa.

Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:lle.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake