Takaisin Täytä työnhakulomake

Elintarviketyöntekijä 02200 Espoo

(#kasvis)

Hei, mukavaa kun löysit sivuillemme! Kiinnostaisiko sinua työ elintarvikealalla? Etsimme kasvavaan yhteisöön elintarviketyöntekijöitä.

Yritys on pohjoismaissa toimiva vihannes- ja hedelmäpohjaisten elintarvikkeiden valmistaja. Tuotteita valmistetaan kaupoille, ravintoloille, suurkeittiöille ja hotelleille. Työt tehdään suuressa tuotantolaitoksessa, jossa käytetään moderneja tuotantolinjoja.

Työsi sisältää vihanneksien ja hedelmien monipuolista käsittelyä, kuten pilkkomista ja pakkaamista. Pääset työskentelemään eri osastoilla, joten tehtäväsi ovat monipuolisia. Tuotantolaitoksella työskentelet yhdessä työkavereidesi kanssa.

Sinulle tarjotaan sopivat varusteet korkeahygieenisessä viileätilassa työskentelyä varten.  Työ on keikkaluontoista, joten se sopii hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Joustavien työvuorojen vuoksi työ soveltuu tehtäväksi myös opintojen ohelle.

Tarjoamme kansainvälisen ja mukavan työyhteisön, joustavat työvuorot ja modernit työskentelytilat. Huomioimme palkkauksessa aiemman kokemuksen. Sinulla on mahdollisuus saada myös säännöllisiä työvuoroja.

 

Jos tämä työ ei ollut juuri sinulle, käythän katsomassa muut tarjoamamme kohteet.

 

 

Lisätietoa kohteesta saat numerosta: 050 5724 844

 

Kiinnostuitko? Laita hakemus, ja liity meidän tiimiin! Voit myös lähettää CV:si (liitteet pdf- muotoon) sähköpostiosoitteeseen: alrekry@alrekry.fi.

 

 

 

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy