Takaisin Täytä työnhakulomake

Elintarviketyöntekijä Vantaa, Piispankylä

Oletko kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä elintarviketuotannon parissa ja etsit joustavaa, keikkaluontoista työtä? Lue lisää!

Työpäiväsi:
Elintarviketyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu erilaisten vihannesten ja hedelmien käsittelytehtäviä. Tehtävät voivat pitää sisällään pilkkomista sekä esimerkiksi hedelmä- ja salaattisekoitusten valmistamista ja pakkaamista. Pääset tarvittaessa osallistumaan myös muihin tuotannon avustaviin tehtäviin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vaan sinut perehdytetään työtehtäviisi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, joiden alkamisajankohdat painottuvat aamulle tai iltapäivälle. Työ on joustavaa ja keikkaluontoista, mutta sinulla on myös mahdollisuus saada säännöllisempiä työvuoroja. Tämä sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä etsivälle.

Työssä pärjäät sekä suomen että englannin kielen taidolla. Tarvitset työhösi hygieniapassin.

Asiakasyrityksemme on pohjoismaissa toimiva vihannes- ja hedelmäpohjaisten elintarvikkeiden valmistaja. Yrityksen tuotantolaitos sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Vantaalla. Työpäiväsi pääset viettämään juuri valmistuneissa nykyaikaisissa ja ympäristöystävällisissä tuotantotiloissa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi: 09 4542 7744

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden kehittyä ja kokea onnistumisia työurallaan - jos tämä ei ollut sinulle, ota yhteyttä niin etsitään sinulle yhdessä seuraava työpaikkasi!

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Olemme parhaiten edustettuna palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy