Takaisin Täytä työnhakulomake

Elintarviketyöntekijä 02920 Espoo

Oletko etsimässä monipuolisia elintarviketöitä? Haemme nyt asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen Juvanmalmille.
Asiakkaamme valmistaa välimerellisiä herkkuja suomalaisiin ruokapöytiin. Heidän tuotevalikoimiinsa kuuluu erilaisia kastikkeita, hillokkeita sekä marinoituja oliiveja, herkkusieniä ja valkosipuleita.

Elintarviketyöntekijän työtehtäviin kuuluu pääasiassa elintarviketuotteiden valmistaminen. Yritys tekee aktiivisesti tuotekehitystä, joten tuotteiden valmistaminen pysyy monipuolisena ja mielenkiintoisena. Lisäksi työntekijä pääsee osallistumaan myös muihin tuotantoketjun tehtäviin tarvittaessa.

Sinulle on eduksi aikaisempi kokemus elintarvikealalta tai alaan soveltuva koulutus. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jo alan ammattilainen, vaan valittu työntekijä perehdytetään työhön. Tärkeintä on kiinnostus työskennellä elintarvikevalmistuksen parissa ja reipas työote.

Työ edellyttää hygieniapassia sekä suomen kielen taitoa.

Kyseessä on arkisin tapahtuva kaksivuorotyö. Tarjoamme mielenkiintoiset ja monipuoliset elintarviketuotantotyöt mukavassa työporukassa.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy