Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC- Sorvaaja 04300 Tuusula

Haemme asiakasyrityksellemme CNC-sorvaaja Tuusulaan. Asiakkaamme on haponkestäviä kierreosia valmistava ja markkinoiva yritys. Asiakkaamme tekee haponkestävän teräksen ja muiden vaativien materiaalien työstöa ja sorvausta alihankintana. Työstettävät materiaalit ovat haponkestävää ja ruostumatonta terästä ja muita vaativia materiaaleja kuten alumiinia.

Toivomme sinulta alan koulutusta, kokemusta CNC-sorvauksesta, Fanuc-ohjauksesta ja hyvää suomen tai englannin kielitaitoa.

Työ tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisten työtehtävien parissa, ammattitaidon mukaisen palkkauksen, sekä ammattitaitoiset työkaverit ovat tarvittaessa tukenasi.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme: alrekry.fi.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme vakavarainen suomalainen yritys. Me huolehdimme palkanmaksusi oikeellisuudesta ja näin olemme toimineet jo vuodesta 2004 alkaen.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy