Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-sorvaaja Helsinki, Heikinlaakso

Monipuoliset sorvaustyöt etsivät juuri sinua! Tule joukkoomme CNC-sorvaajaksi Helsingin Heikinlaaksoon.

Työtehtävästä:
Teet töitä yksittäiskappaleiden ja pienten sarjojen parissa yrityksen tehokkailla sorveilla ja sorvauskeskuksilla sekä ohjelmoinnin parissa. Konekannasta löytyy muun muassa Heidenhain ja Mazak. Työstettävät kappaleet ovat erilaisia, mikä takaa mielenkiintoiset ja vaihtelevat työpäivät.

Saat kaikkiin työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat osaavat kollegat. Voit siis olla jo kokeneempi konkari tai vasta koneistusurasi alkutaipaleella - otamme kaikki hakemukset huomioon.

Asiakasyrityksemme on pitkään koneistusalalla toiminut alihankintayhteistyön ammattilainen. Työstettävinä materiaaleina ovat erilaiset metallit. Pääset työssäsi osallistumaan tuotantoon, jossa tuotteet päätyvät aina kansainvälisille markkinoille asti.

Työajat sijoittuvat arkisin aamupäivään yhteen vuoroon, työssä sinulla on myös mahdollisuus kaksivuorotyöhön.

Jos sorvaus- ja ohjelmointitehtävät innostavat, ota yhteyttä, ja sovitaan haastattelu.
puh. 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit myös laittaa hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakeen.

Jos tämä kohde ei tuntunut mieluisalta, voisit löytää sopivan kohteen sivuiltamme. Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Olemme parhaiten edustettuna palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla.

Olemme helposti myös tavoitettavissa omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy