Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-Sorvaaja Helsinki, Malmi

Arvostatko mahdollisuutta kehittyä työssäsi? Houkutteleeko ura koneistuksen parissa? Nyt sinulla on tilaisuus päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä ja mukavaa työyhteisöä, sillä haemme CNC-sorvaajaa Helsingin Malmille!

Työtehtävästä:
Työtehtäviisi kuuluu monitoimisorvausta ja robotiikan parissa työskentelyä. Pääset työskentelemään monipuolisen laitteiston kanssa, sillä yrityksen konekantaan kuuluu muun muassa 11 sorvia ja 10 koneistuskeskusta. Tässä sinulla on oiva mahdollisuus päästä hyödyntämään omia, tämän hetkisiä vahvuuksiasi sekä päästä oppimaan uusia taitoja uudenaikaisten koneiden, ajankohtaisten koulutuksien sekä ennen kaikkea mielekkäiden työtehtävien kautta.

Asiakkaamme on pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani monille teollisuuden alojen ammattilaisille. Korkea laatu, pitkäkestoiset työ- ja asiakassuhteet, toisten kunnioitus sekä työyhteisön kehittäminen ovat yrityksen toimintaa ohjaavia tekijöitä.

Työt tehdään arkisin kahdessa vuorossa yrityksen konepajalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin oheisen työnhakulomakkeen. Voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen, mikäli tämä ei ollut sinulle sopiva työkohde.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy