Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-koneistaja Klaukkalaan 01800 Klaukkala

Haemme asiakasyrityksellemme monipuolisiin tehtäviin CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Klaukkalan Järvihaan teollisuusalueella Nurmijärvellä lähellä Helsinki-Tampere -moottoritietä.

Yritys valmistaa kotimaisen vientiteollisuuden tarpeisiin koneenosia piensarjoina ja yksittäiskappaleina. Useiden vuosien kokemukset työstötekniikasta ja monipuolinen CNC-konekanta ovat yrityksen vahvuus. Asiakastuotteiden korkea laatu toteutetaan joustavasti ja luotettavasti ammattilaistiimin voimin ajanmukaisilla koneilla yrityksen tuotantotiloissa.

Hakijalta toivotaan jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta koneistajan tehtävistä, piirustusten lukutaitoa sekä suomen kielen taitoa. Valittu työntekijä saa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja työtehtävät määrittyvät työntekijän taitojen mukaisesti. Tässä tehtävässä on mahdollisuus päästä kehittymään ammattitaitoisessa tiimissä.

Työntekijä tulee työskentelemään pääsääntöisesti 3-akselisella sorvilla ja työstömateriaalina toimii pääsääntöisesti teräs. Käytössä on Fanuc -ohjausjärjestelmä, mutta hakijalle on myös eduksi Heidenhainin tai Fagorin tuntemus.

Työpaikan sijainnin kannalta hakijalla olisi hyvä olla ajokortti sekä auto käytettävissä.

Työt tapahtuvat joustavasti arkipäivinä klo. 07.00-17.00 välillä.

Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa tapaaminen: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy