Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-Koneistaja Nurmijärvi, Klaukkala

Oletko kiinnostunut metallialasta? Haluatko tehdä töitä koneistuksen parissa? Juuri sinulle haluamme tarjota töitä!

Etsimme nyt CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Nurmijärven Klaukkalaan.

Kuvaus:
Tässä tehtävässä saat erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään osaavassa tiimissä, mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia koneistustehtäviä uudenaikaisella konekannalla. Työstettävänä materiaalina toimii pääosin musta teräs, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös muiden materiaalien parissa. Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia kappaleita ja koneenosia asiakkaidensa tarpeen mukaan.

Työaika on liukuva, ja työt voidaan sijoittaa arkisin klo 7-16 välille omien aikataulujesi mukaisesti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja palkkauksen, jossa huomioimme osaamisesi.

Voit hakea paikkaa oheisen työnhakulomakkeen kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF- muotoon).

Sovitaanko aika haastatteluun? Soita rohkeasti, niin pääsemme keskustelemaan lisää tehtävästä 050 380 2656 / Anne Järvelä.

Alrekry etsii jatkuvasti monipuolisia osaajia eri alojen työtehtäviin. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä. Löydät sivuiltamme myös muut kiinnostavat työkohteemme!

Olemme helposti tavoitettavissa joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy