Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-koneistaja 00370 Helsinki, Takkakuja

Innostutko vaativista koneistusratkaisuista, joissa pääset näkemään oman kätesi jäljen?

Etsimme kokenutta koneistajaa sorvaus- ja jyrsintätehtäviin asiakasyrityksellemme Helsinkiin. Yrityksen ydinosaamista on yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistus asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista koneistustehtävistä sekä Okuman, Heidenhainin ja Mastercam-ohjelmiston käytöstä. Sinulta löytyy aitoa kiinnostusta koneistusta ja ohjelmointia kohtaan sekä paloa kehittyä alan ammattilaiseksi. Lisäksi toivomme sinulta alaan sopivaa koulutusta ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Valittu työntekijä perehdytetään työhön ja lopulliset työtehtävät muodostuvat työntekijän osaamisen mukaisesti.

Työtä tehdään arkisin klo 07.00-15.30 ja kyseessä on pitkäaikainen työsuhde.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mielenkiintoiset työtehtävät osaavassa työporukassa.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy