Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-koneistaja 02780 Espoo

Haemme asiakasyrityksellemme koneistajaa CNC-sorvaustehtäviin Espooseen. Yritys toimii koneistus- ja metallialalla ja on erikoistunut laadukkaiden hienomekaanisten osien valmistukseen. Materiaaleina kaikki koneistettavat materiaalit kuten alumiini, kupari, messinki, titaani, HST ja muut teräslaadut sekä erilaiset muovit. Tyypillisiä tuotteita ovat erilaiset koneiden ja laitteiden osat, osakokonaisuudet, akselit ja vastaavat.

Tehtäviin kuuluu CNC-sorvaus monitoimisorvilla, käytössä on Fanuc ohjelmointi.

Toivomme sinulta alaan sopivaa koulutusta, työkokemusta ja aitoa kiinnostusta koneistusta ja ohjelmointia kohtaan, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tässä tehtävässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi osaavassa tiimissä, mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mielenkiintoiset työtehtävät osaavassa työporukassa.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi aika haastatteluun: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake