Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-Koneistaja Helsinki, Pitäjänmäki

Etsitkö töitä koneistuksen parissa? Tämä voisi olla sinun seuraava työpaikkasi!

Kuvaus:
Etsimme kokenutta koneistajaa sorvaus- ja jyrsintätehtäviin asiakasyrityksellemme Helsinkiin. Yrityksen ydinosaamista on yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistus asiakkaidensa tarpeiden mukaan.

Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista koneistustehtävistä sekä Okuman, Heidenhainin ja Mastercam-ohjelmiston käytöstä. Sinulta löytyy aitoa kiinnostus koneistusta ja ohjelmointia kohtaan. Lisäksi toivomme sinulta alaan sopivaa koulutusta. Sinut perehdytetään työhön ja lopulliset työtehtävät muodostuvat oman osaamisen mukaisesti.

Työtehtävästä:
Työtä tehdään arkisin klo 07.00-15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja palkkauksen ammattitaidon mukaan. Pääset työskentelemään monipuolisten töiden parissa uudenaikaisella laitteistolla.

Kiinnostuitko tai heräsikö kysymyksiä? Soita ja kysy lisää:
09 4542 7744

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy