Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-koneistaja Helsinki, Pitäjänmäki

Hei koneistaja, haluatko työskennellä tehtävissä, joissa pääset näkemään oman kättesi jäljen? Olet oikeassa paikassa - juuri sinulle haluamme tarjota työtä!

Etsimme nyt koneistajaa sorvaus- ja jyrsintätehtäviin Helsinkiin.

Työtehtävästä:
Työpäivinäsi pääset tekemään töitä yrityksen monipuolisen konekannan parissa - käytössäsi ovat tehokkaat työstökeskukset jyrsintään, lankasahaukseen, kipinätyöstöön, sorvaukseen, poraukseen ja hiontaan. Ohjelmoinnin puolelta työsi tukena ovat MasterCAM, SolidWorks sekä erilaiset 3D-ohjelmat. Saat työtehtäviisi perehdytyksen ja lopulliset työtehtävät muodostuvat oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön, jossa työajat ovat arkisin klo 07.00 - 15.30. Palkkauksesi on kilpailukykyinen ja pohjautuu osaamiseesi.

Asiakasyrityksemme ydinosaamista ovat yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistus asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakkaat vaihtelevat laidasta laitaan aina raskasteollisuuden osaajista pienkonekorjaamoihin. Yksilöllisyyden ansiosta työsi on vaihtelevaa ja myös opettavaista.

Kiinnostuitko? Soita siis rohkeasti ja ota askel kohti uusia työmahdollisuuksia! 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin oheisen työnhakulomakkeen.

Jos tämä ei ollut sinulle, voisit löytää sopivan työkohteen sivuiltamme. Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Parhaiten olemme edustettuna palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy