Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-koneistaja Tuusula, Kellokoski

Kiinnostavatko koneistustehtävät Tuusulassa? Olet juuri oikeassa paikassa!

Etsimme koneistajaa Tuusulaan Kellokoskelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävästä:
Työnkuvaasi kuuluu pääosin sorvausta ja jyrsintää. Valmistuserät vaihtelevat yksittäiskappaleista suuriin sarjoihin. Työssä käytössäsi on yrityksen moninainen konekanta, jonka merkkeihin kuuluvat muun muassa Okuma ja Mazak. Käytössä on Fanuc-ohjausjärjestelmä. Työstettäviä materiaaleja on teräksestä muoviin.

Työajat sijoittuvat arkisin yhteen vuoroon aamupäivään. Töitä tehdään yrityksen nykyaikaisissa työtiloissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Asiakasyrityksemme on alihankintakoneistukseen erikoistunut koneistuksen osaaja. Yritys kouluttaa henkilöstöä yhdessä laitteistonsa maahantuojien kautta, joten tässä työssä pääset näköalapaikalta kehittymään ja tutustumaan uusiin työtapoihin sekä -koneisiin.

Voit olla koneistusurasi alkuvaiheissa tai jo pidemmän aikaa koneistuksen parissa työskennellyt tekijä. Otamme huomioon kaikki hakemukset, joten ethän epäröi hakea. Katsotaan yhdessä, olisiko tämä sinun seuraava työmahdollisuutesi! 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit myös lähettää hakemuksesi osoitteeseen alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin oheisen työnhakulomakkeen.

Jos tämä kohde ei tuntunut mieluisalta, voisit löytää sopivan kohteen sivuiltamme. Onnistumisesi työpaikan valitsemisessa on tärkeää, siksi tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä ja työtilaisuuksia valitsemallasi alalla.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Olemme parhaiten edustettuna palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla. Etsitään sinulle yhdessä mieleisesi työpaikka!

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy