Takaisin Täytä työnhakulomake

CNC-jyrsijä Vihti, Nummela

Hei koneistaja! Haemme nyt joukkoomme CNC-jyrsijää Vihdin Nummelaan.

Työtehtävästä:
Työpäiviisi kuuluu erilaisten osien mielenkiintoiset koneistustyöt sekä jyrsintää. Työstettävät kappaleet ovat pääasiassa muovia ja vaihtelevat yksittäisistä kappaleista suursarjoihin. Koneistuksessa pääset konkreettisesti osallistumaan muovin matkaan esimerkiksi erilaisiksi muoteiksi, varjostimiksi sekä myös design-kappaleiksi. Koneistuksessa tehdään töitä mm. MasterCam-ohjelman parissa. Käytössäsi ovat useat eri 2- ja 5-akseliset työstökeskukset.

Työtä tehdään yrityksen toimitiloissa kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on klo 6.00-14.00 ja iltavuoro klo 14.00-22.00.

Asiakasyrityksemme suunnittelee ja valmistaa laadukkaita muovituotteita. Muovituotteiden valmistuksen ohella yrityksen toimintaan kuuluvat myös CNC-koneistukset sekä vaativat alihankintakoneistukset teollisuuden ja kaupan aloille.

Vaikuttaako hyvältä? Lisätietoja saat numerosta: 050 380 2656 / Anne Järvelä.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen.

Mikäli tämä ei ollut sinulle, löydät muut avoinna olevat työkohteemme sivuiltamme! Jos haluat näyttää kyntesi raudanlujana ammattilaisena tai kehityskykyisenä työntekijä, tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä ja työtilaisuuksia valitsemallasi alalla. Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy