Takaisin Täytä työnhakulomake

Betonimylläri Helsinki, Malmi

Hei, etsitkö mielenkiintoisia tehtäviä betoniteollisuuden parissa?

Kuvaus:
Haemme asiakasyrityksellemme prosessinhoitajaa/betonimylläriä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Asiakkaamme on yksi Suomen suurimmista betoniteollisuudentoimijoista, joka palvelee asiakkaidensa monia tarpeita.

Betonimyllärinä pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tilaus- ja toimitusjärjestelyt sekä betonin laadunvalvonta, sisältäen näytteiden ottamista ja käsittelyä. Työskentely tapahtuu pitkälti tietokonetta käyttäen, joten hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua pärjäämään tehtävässä.

Työssäsi tarvitset:
Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta betoniteollisuuden parista sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi katsomme eduksi koulutuksen tai käytännöntyön kautta kerrytetyn laborantti-osaamisen. Myös aikaisempi kokemus kuljetus- tai rakennusalalta on eduksi.

Työtehtävästä:
Työt tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuorot alkavat klo 05.00-06.00 välillä ja iltapäivävuorot klo 09.00-10.00 välillä. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, pitkäaikaisen työsuhteen sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika:
09 4542 7744 / Aava

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy