Takaisin Täytä työnhakulomake

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole etsimääsi tehtävää avoinna, otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia niin olet mukana valinnoissa ensimmäisten joukossa!


Kerro, millaista työtehtävää haet. Mitä yksityiskohtaisemmin kuvaat toiveitasi, koulutustasi ja työkokemustasi, sitä paremmin voimme löytää sinulle sopivan työn. Kerro hakemuksessasi minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja millaista koulutusta ja työkokemusta sinulla on jo olemassa. Avoin hakemus käsitellään meillä ja huomioimme sen antamiesi tietojen perusteella tulevissa hauissamme.

Jättämällä hakemuksen meille on sinulla parempi mahdollisuus löytää sinulle sopiva työ. Avoimia työpaikkoja täyttäessämme huomioimme aina aiemmin lähetetyt hakemukset vähintään kolmen kuukauden ajalta. Joten jos haluat tulla huomioiduksi ennenkuin työpaikka on tullut julkisesti hakuun. Lähetä avoin hakemus, niin olet mukana aina ensimmäisten joukossa!

Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä tietyn alueen työkohteissamme laita hakemukseen maininta toivomastasi työssäkäyntialueesta. Käsittelemme avoimen hakemuksesi ja kutsumme sinut tarvittaessa haastatteluun, jonka yhteydessä katsomme opinto- ja työtodistuksesi. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Työn kuvaus

Alrekryllä on jatkuvasti tarjolla useita uusia työpaikkoja viikottain eri toimialoilta. Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää 050 380 2656 Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy