Takaisin Täytä työnhakulomake

AV-asentaja Vantaa, Kivistö

Hei, miltä kuulostaisi liikkuva työ sekä monipuoliset asennustehtävät vaihtelevilla työajoilla?

Kuvaus:
Haemme asiakasyrityksellemme AV-asentajaa erilaisten näyttöratkaisuiden asennustehtäviin. Yritys sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Asiakasyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus audio-visuaalisen tekniikan, julkisivuvalaistuksen ja Cinema-tuotteiden maahantuojana sekä asentajana. Yrityksen palveluihin kuuluvat erilaiset digitaaliset näyttöratkaisut, suurten LED-näyttöjen asennukset, äänentoistolaitteet sekä julkisten tilojen sisä- ja ulkovalaistus ratkaisut.

Työtehtävästä:
Työtehtäviisi kuuluu erilaisten näyttöratkaisujen asentaminen sisä- sekä ulkotiloissa. Pääsääntöisesti asennukset tapahtuvat pääkaupunkiseudulla, mutta satunnaisesti asennustehtäviä tehdään myös muualla Suomessa, joten katsomme eduksi matkustusvalmiuden. Työn luonteen vuoksi tehtävässä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti.

Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työhösi sekä asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tueksesi. Saat mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa yrityksessä.

Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Voisiko tämä olla sinun seuraava työpaikkasi? Soita ja kysy lisää: 09 4542 7744 / Aava

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy