Takaisin Täytä työnhakulomake

Aloitteleva metallityöntekijä 00940 Helsinki

Haemme asiakkaallemme metallitöistä kiinnostunutta työntekijää erilaisiin metallin käsittelytehtäviin. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Helsingin Kivikossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtävät eivät vaadi pidempiaikaista työkokemusta, tehtäviin annetaan alkuopastus. Hakijalta toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, metallialan koulutusta sekä kiinnostusta metallialan työtehtäviä kohtaan.

Työtehtävät sisältävät erilaisia metallin käsittelytehtäviä.

Yritys valmistaa ohutlevy- ja levytuotteita pääsääntöisesti alihankintana tuottamalla asiakkaille valmiita tuotteita ja kokonaisuuksia vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Yleisimmät menetelmät ovat laser-ja vesileikkaus, mutta yrityksellä on tämän lisäksi käytössä muitakin metallintyöstämiseen tarkoitettuja koneita ja menetelmiä kuten särmäyskoneet sekä Tig- ja Mig-hitsausmenetelmät.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, säännöllisen työajan sekä monipuoliset työtehtävät. Työaika arkisin kello 7.00 - 15.15.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi aika haastatteluun: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake