Takaisin Täytä työnhakulomake

Aloitteleva Koneistaja 02270 Espoo

Haemme asiakasyrityksellemme koneistajaa Espooseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut valmistamaan erilaisia alumiinivaluja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti suunnittelusta kappaleiden valmistukseen.

Koneistajan tehtäviin kuuluu kappaleiden asetus kahteen tietokoneohjattuun kuusi palettiseen CNC-työkeskukseen Okuma ja Matsuuri, sekä kiinnittimien asentaminen ja kappaleiden tarkistus. Lisäksi tehtäviin kuuluu tarvittaessa manuaalikoneistus sekä kappaleiden jälkikäsittely ja viimeistely.

Hakijalta toivotaan soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi koneistajan ammattitutkintoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi on aikaisempi kokemus koneistajan tehtävistä. Valittu työntekijä saa kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tässä tehtävässä on mahdollisuus päästä kehittymään ammattitaitoisessa tiimissä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamuvuoro on klo 6.00-14.00 ja iltavuoro klo 14.00-22.00.
Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa tapaaminen: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme: alrekry.fi.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy