Takaisin Täytä työnhakulomake

Vastavalmistunut hitsaaja 04250 Kerava

Oletko vastavalmistunut hitsaaja tai metallityöntekijä? Oletko motivoitunut oppimaan ja kehittymään alan ammattilaiseksi?

Haemme asiakkaallemme oppimishaluista ja rautarakennehitsauksesta kiinnostunutta metallialan työntekijää Keravalle.

Asiakkaamme on suomalainen perheyritys, jolla on kokemusta teollisuuden, kaupan ja julkishallinnon tarpeiden palvelussa jo yli 90 vuoden ajan. Yrityksellä on toimipisteitä suomessa kolmessa eri kaupungissa.

Keravalla sijaitseva raudoitetehdas on erikoistunut teollisuus- ja liikerakentamiseen sekä maa- ja vesirakennuskohteisiin.

Hakijalta toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, metallialan koulutusta sekä aitoa kiinnostusta metallialan työtehtäviä kohtaan.
Aikaisempi kokemus rautarakennehitsaamisesta sekä raudoitustuotannosta katsotaan hakijalle eduksi. Työtehtävät eivät kuitenkaan vaadi aikaisempaa työkokemusta, vaan yritys on valmis kouluttamaan työntekijät työtehtäviinsä. Oikeanlainen asenne ja halu oppia ovat ratkaisevissa rooleissa.

Tarjoamme monipuoliset hitsaajan työtehtävät rautarakenne tuotannon parissa, säännölliset työajat sekä ammattitaitoiset työkaverit. Työsuhde kestää aluksi noin 4 kuukautta, jatkuen mahdollisesti pidempään.
Työt tapahtuvat arkisin aamuvuoroissa.

Toimi nopeasti, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: Anne Järvelä, 050 380 2656
   
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
   
Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.
   
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä. Olet lämpimästi tervetullut käymään.
   
Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake